Sunday, September 23, 2007

Kemaruk nak berjalan

Fahim dengan senyuman manis dan bergigi jarang.. ekekeke

Fahim laa ni kemaruk nak berjalan. Asyik training dengan kosi makan jer... abis bising satu apartment bunyi kosi tu bergesel dengan lantai. Last2 mama sarungkan kaki kosi tu dengan mitten n booties adik yang lama. Senyap sket bunyi nye...

Skang ni dah pandai marah... kalau orang amik barang dia tengah pegang.. menjerit marah.. bukan main lagi.. pastu dah pandai "bam" bila orang suruh...makin cerdik laa anak mama nih...

tapi yang geramnye.. dia suka sangat kacau Haziq... elok2 Haziq tengah main.. kang dia datang.. dia main rampas jer mainan Haziq.. .camner laa abang tak marah.. pastu apa lagi... kene tolak laa dengan Haziq.. pening kepala mama ngan walid tau!

No comments: