Tuesday, March 27, 2007

My New Breastpump

Mama beli electric breastpump spectra 3 untuk memudahkan proses penyusuan untuk fahim. Sebelum ni mama pakai avent manual breastpump. Avent nye bagus..tapi oleh kerana manual..proses mengepam tu memakan masa yang panjang. Jadi terpaksa laa mama beli yang electrik dan masa mengepam pun dpt dipendekkan sebab yang electrik punye ni double pump. Mama memang berazam untuk menyusukan fahim kalau boleh sampai 2 tahun.

Mintak2 susu mama banyak dan dapat mengenyangkan permata hati mama ni.


Walaupun dah tak pakai, tapi mama akan tetap simpan sebagai kenangan atau bleh digunakan pada waktu2 kecemasan cam takde karen ker.. avent ni banyak berjasa dr masa haziq baby lagi.. dan yang lebih membuatkan mama sayang kat avent ni sebab ini merupakan hadiah untuk mama dari kak norai..sentimental value tuhhh...

No comments: